gondolatok, ötletek gyerekekről, gyerekekhez

gondolatok, ötletek gyerekekről, gyerekekhez

Lábjegyzet

2014. szeptember 28. - Ikres Blogger

Ezt a blogot azért hoztam létre (nem volt egyszerű :-) ), hogy összegyűjtsem élményeinket, és azokat a praktikákat, melyekkel könnyebbé tesszük a nehéz helyzeteket, viccesebbé a bánatos pillanatokat, egyszerűbbé a mindennapokat. Mindezt azzal a reménnyel, hogy segítek másoknak, vagy csak mosolyt csalok az arcokra.

Nem tárok fel nagy titkot, ha elárulom, ikreink vannak. Az elmúlt egy évben a gyerekneveléssel kapcsolatban rengeteg olyan helyzet adódott, amit néhány konkrét tanács, vagy más ikres szülőtől ellesett praktika könnyebbé tett volna, egyszerűbbé, gördülékenyebbé. A babakocsi vásárlásától a kanállal való etetésig rengeteg helyzetet kell zsonglőrként, varázslóként megoldani. Ebben próbálok segíteni saját tapasztalataim, valamint ikres és nem ikres társaimtól hallott elbeszélések alapján.

Ez a blog tehát játékról, gyereknevelésről, gyermekek gondozásáról szól, mindarról, ami felmerülhet egy gyermekkel teli családban. :-).

A bejegyzés trackback címe:

https://ikresblog.blog.hu/api/trackback/id/tr416738653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása